Loading...

Lista e pronës

Villa Plot

Ngastër në qendër të Ferizajit për shitje. Skica e ngastrës prej 4,44 ari tokë në hartë satelitore

Parcelë në qendër të Ferizajt për shitje

Parcelë me një sipërfaqe prej 444 m2 është në shitje në Ferizaj. Top Lokacioni.

Prona është e vendosur në qendër të Ferizajt, në Dëshmorët e Kombit Rruga midis Roni Pub dhe Impression Pub.
Ngastrë është e vendosur përgjatë rrugës kryesore, në një gjatësi prej 15 m. Oborri ka një sipërfaqe prej 444 m2, shtëpia është shkatërruar, dhe aktualisht përdoret si një parking e makinave.
Komplot është i përshtatshëm për çdo qëllim, ndërtimin e një shtëpi, restorant, pijetore ose dyqane.

Ndërtimi i tokës. Mundësi e madhe.

Çmimi sipas kërkesës.

Për më shumë informacion,
telefononi në telefon: 00 381 66 9409009 , 00 381 64 4560777

Ju mund të shihni hartën vendndodhjen poshtë.

Villa map

Të pasurive të patundshme për shitje në fshatin Doganjevë. Skica e ngastrës prej 150 ari tokë në hartë satelitore.

Pasurive për shitje në fshatin Doganjevë

Parcelat kanë një sipërfaqe prej 150 ari.

Toka ka një sipërfaqe totale prej 150 ari dhe ajo është e vendosur në fshatin Doganjevë, dy kilometra nga Ferizaj. Prona përbëhet nga dy pemishte, kopsht dhe një shtëpi me dy oborret.
Themeli i shtëpisë është i vendosur në një ngastër prej 40 ari të tokës dhe ka një sipërfaqe prej 240 m2, shtëpia është shkatërruar. Secili nga dy pemishte ka një sipërfaqe prej 45 ari, gjithsej 90 ari. Kopsht ka një sipërfaqe prej 20 ari.
Pasurive të patundshme është përhapet përgjatë rrugës kryesore që çon në fshatin Zaskok.

Toka Ndërtesa e përshtatshme për çdo qëllim. Toka është e përshtatshme për ndërtimin e depove, fabrika, ose për ndërtimin e shtëpive familjare.

Pemishtet: çmimi 5500 € për ari. Kopshti, çmimi 5000 € për ari. Oborr, çmimi 6000 € për ari.

Për më shumë informacion,
telefononi në telefon: 00 381 66 9409009 , 00 381 64 4560777

Ju mund të shihni hartën vendndodhjen poshtë.

Villa Plot

Parcelë me sipërfaqe prej 1000 m2 pranë Ferizaj në shitje, autostrada E65. Hartë satelitore.

Tokë për shitje pranë Ferizaj, autostrada E65

Parcelë ka një sipërfaqe prej 10 ari.

Komplot është e vendosur përgjatë autostradës E65 që çon në Shkup, pranë fabrikës së ndarjes zhavorr, dhe anën tjetër të autostradës me ish-bazën e KFOR-it.
Gjatësia e tokës të ardhshëm në rrugë është 8 metra dhe thellësia e komplotit është 120 metra.
Komuna: Ferizaj. Zona kadastrale: Varosh. Parcelë Nr. i Njësisë 217-29.
Komplot është i përshtatshëm për ndërtimin e depo të vogla, për shkak se ajo ka qasje në autostradë, dhe për ndërtimin e kioska të vogla.

Ndërtimi i tokës. Mundësi e madhe.

Çmimi është 2500 € për ari.

Për më shumë informacion,
telefononi në telefon: 00 381 66 9409009 , 00 381 64 4560777

Ju mund të shihni hartën vendndodhjen poshtë.