Loading...
Villa Brezovice
Villa Brezovice pronë
Villa Brezovicë oborr
Villa Brezovicë tarracë
Villa Brezovicë shtëpi
Villa qendra ski Brezovicë
Villa Brezovice pronë
Villa Brezovice imazhet satelitore

Villa malore për shitje

Brezovicë Ski Qendra, Malet e Sharrit, Kosovë

 • Vilë Brezovicë
 • Vilë Brezovicë garazh
 • Vilë Brezovicë garazh
 • Villa Brezovice oborr para
 • Villa Brezovice trotuar
 • Villa Brezovice oborr para
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice oborr
 • Villa Brezovice oborr
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovica shtëpi
 • Villa qendra ski Brezovicë
 • Villa Brezovica shtëpi
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice pronë
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice tarracë
 • Villa Brezovice ballkon
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice kopsht
 • Villa Brezovice imazhet satelitore

Për Brezovice villa

Brezovice Villa është një rrjet i pasurive të patundshme e themeluar në vitin 2016 nga pronarët e pasurive të patundshme me qëllim për të lidhur individët dhe bizneset me klientët përfundimtarë. Qëllimi ynë është që të ju ndihmojë të gjeni informacionin e duhur në lidhje me blerjen e pronës në lidhje me blerjen e pronave në një pjesën më të bukur të Kosovës - Brezovica Ski Resort, Malet e Sharrit.

Lista e jonë e pronës përfshin një përzgjedhje e shtëpive, villa, pasuri dhe tokat duke u shitur ekskluzivisht nga pronarët e pronave në rrjetin tonë, nën drejtimin dhe mbikëqyrjen e avokatit Tomislav Petkovic, anëtar i Odës së Avokatëve të Kosovës nga viti 2004.

SHITJET

Blej vilë në Brezovicë Ski Resort.
Në Brezovicë Ski Qendra, një pasurisë me vilë të bukur dhe objekteve mbështetëse, për shitje. Vendosur në kodrat e Malet e Sharrit, kjo pronë prestigjioze shtrihet mbi 19 ari tokë.

Ne gjithashtu ofrojmë një mundësi të shkëlqyeshme për të blerë një parcelë e vendosur në qendër të Ferizajt, dhe një pronë të madhe në afërsi të Ferizajt, të përshtatshme për ndërtimin, tregti, dhe për jetë.

Kliko në Lista e pronës.

Për më shumë informacion, telefononi në telefon: 00 381 66 9409009

4 Bedrooms
2 Full Baths
1 Partial Baths
156m Interior
19.000m Exterior